Wednesday, 29 August 2012

Wordless Wednesday 17

source: http://sarjenkeroro.blogspot.com/2009_03_01_archive.html
ya Allah, semoga Kau jauhilah aku dari sifat sebegini kerana aku tidak mahu menyusahkan suami ku Ya Allah..

Sunday, 19 August 2012

Salam Aidilfitri 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
Maaf dipinta agar kita semua dapat meraikan lebaran dgn penuh kasih sayang dan kesyukuran..

source: http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri-buat-semua.html
Alhamdulillah, tahun ni tahun keTIGA sy menyambut Aidilfitri sebagai isteri kepada suami tercinta (tapi sebenarnya dh tahun ke 11 beraya dgn dia)..dan tahun ni tahun keDUA beraya sebagai seorang ibu..

tahun ni sepatutnya giliran beraya di Kuala Lumpur (dh buat perjanjian dgn husband, tiap2 tahun kena rotate giliran balik raya di kg halaman masing2, kena adil la kan..kami bincang senang je, tanya nk raya mana dulu pastu decide..senang mcm mkn kacang je kan..takde gaduh ke berdebat ke apa ke masa nk decide raya mana, well, i guess sbb kami dh kenal lama jadi kami sgt2 tau hati budi masing2)....

tapi disebabkan husband beraya di USA maka dia suruh kami dua beranak blk beraya di Kelantan je..huhu..jadi tahun dpn giliran beraya di Kuala Lumpur la sbb dh guna giliran tu tahun ni kan..raya kedua kami 2 beranak blk KL blk sbb nk menjemput husband di KLIA raya ketiga..we'll do anything for u papa..

sedih dan sayu pun ada sebab teringat kat suami tercinta yg jauh..nk skype ucap selamat hari raya, pohon ampun maaf pun payah sbb kita siang tapi dia mlm..huhuhu..nak beraya dgn suami tapi tak dpt..nasib baik ada Firash sebagai penghilang duka..insyaAllah, sy amik cuti raya keempat sbb kononnya nk g jln raya dgn husband la..tapi ntah la..sy dpat cuti sehari je sebabnya 24hb ni ada deadline for clearance of New Zealand loose leaf journal..huhuhu TT

apa pun, Selamat Hari Raya Aidilfiti buat semua yg sudi menjengah blog ni..sy mohon maaf jika saya ada terkasar bahasa atau tersinggung perasaan sesiapa..

Saturday, 4 August 2012

Thesis oh Thesis

thesis? thesis? thesis!!!!!

apa pun tak start lagi untuk thesis ni..tajuk dh ada, supervisor dh ada..siap dapat dekan faculty sebagai supervisor tau tapi jumpanya tak pernah..
huhuhu TT

macam mana ni? bila la nk start thesis ni? i want to grad together with the rest of the classmates..
wahai mood thesis, cepat la dtg...

oh, kalau nak tukar tajuk agak2 masih boleh kah? reading habit is no longer interesting, and plus where on earth should i get my respondents since i no longer work in that institution..
tapi kalau tukar, dh confirm la kena tukar supervisor jugak kan..oh no, i still want Dr, Izaham as my supervisor. .

wahai mood untuk thesis , datang la kepadaku..
i want this 3-years Master in TESL to end so quickly and so badly..