Saturday, 26 November 2011

happy 27th birthday

i am officially 27 today..happy birthday to me...
and to my bestie Jamilah Shaari..i love u babe..
happy birthday to u and me..i heart u babe..
dear miss Jamilah Bt Shaari..
may u be blessed with all things great, be granted with lots of success..cepat2 la abis phd supaya aku blh panggil ko dr,jamilah..i'm always there for u (not through hp la, u know i'm not that alert when it comes to hp)..nanti ko dtg kl, kita ke tmpt fav ko iaitu sushi king sama2 ek, then ke starbucks cafe..pastu kita gossip2 psl rain ko dan rain aku (ko la penyebab aku minat rain)...i miss u babe..rindu sama2 masuk keja lewat, sama2 sakit kepala fikir nk lunch kat mana, sama2 fikir nak ngajar apa, sama2 fikir itu ini...sumpah rindu semua itu...

1 comment:

Sugoi said...

Bebbbbbb....aku wat lik entry ko nie ke blog aku...ehhehe..
uhuhu..aku pun rindu gaks masa2 itu..
aku xder pengganti ko kt umk ni...kt kelate ni skrg mmg xder..tp, kter ttp bersama kan..u n me, forever :) xoxo